3FM nieuws

Celeste is de #4 van de 3FM Live List 2020

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Celeste is de #4 van de 3FM Live List 2020

"De kans is groot dat je nu voor het eerst van haar hoort, maar over een jaar kun je je niet voorstellen dat ze er nooit is geweest. Celeste wordt hét geluid van 2020," aldus Eva Koreman. Dat zijn veelbelovende woorden, maar Celeste heeft er dan ook al een hele goede show tijdens Eurosonic op zitten en daarom pakt ze de #4 van de 3FM Live List 2020.

Wie is Celeste?

Het is jazzy, het is soulful, en ze wordt in één adem genoemd met Amy Winehouse, Adele en Ella Fitzgerald: de Britse soulzangeres Celeste. De 25-jarige Celeste wist al op jonge leeftijd de aandacht van de muziekindustrie te trekken, maar dit is het jaar dat het gaat gebeuren.

Maar hoe voelt het voor Celeste zelf? De hype en alle hoge verwachtingen. In een interview met 3FM-dj Frank van der Lende vertelt ze: "I'm really happy about all that excitement and just looking forward to releasing new music and letting people hear it, but we're only 20 days into the new year so we'll see where it all goes. The expectations are high, so I just try to keep my head down and focus on whats really important like performing, making new music."

Dé track

Haar single 'Stop This Flame' werd 3FM Megahit en moet je opzetten als je goed kennis wil maken met deze Britse zangeres. Het nummer gaat over het streven naar meer. Of dat nou in een relatie is of wanneer je je dromen achterna jaagt. "I think you're scared of keeping somebody close. You'll never stop this flame. I will never let you go," zingt ze. Een mooie weerspiegeling van het punt waarop ze nu staat in haar leven en carrière.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Live

Maar nu wil je haar natuurlijk ook live zien. Logisch! Dat kan dan ook in Paradiso (Noord) op 24 april en ze komt langs op Down The Rabbit Hole in het weekend van 3-5 juli.

>> Check hier de rest van de 3FM Live List 2020

Ster advertentie
Ster advertentie