3FM nieuws

Coen en Sandershop is gesloten

  1. Nieuwschevron right
  2. Coen en Sandershop is gesloten

Je kon je helemaal uitleven op foto's van Coen en Sander. De shop is gesloten en de inzendingen zijn soms bijna briljant!

"Hey internet! Kunnen jullie nog zo'n leuke plaatje maken van Sanders hoofd op een olifantje?"

of

"Gasten! Kunnen jullie Coens hoofd op een softijsje laten lijken?"

Het zijn maar een paar van de zinnen die Coen en Sander in de afgelopen jaren hebben geroepen bij het binnenlopen op de internetredactie van 3FM.nl. De plaatjes werden met plezier voor hen in elkaar gezet. U vraagt - wij draaien.

Bewerk jij Coen en Sander in een Coen en Sandershop?

Met 3FM Serious Request voor de boeg werd het op de redactie te druk voor dit soort ongein en daarom stelden we de vraag aan jou of je een mooie Coen en Sander samensmelting kan maken aan de hand van de onderstaande foto's. Hoe gekker, hoe liever...

>> Bekijk een voorbeeld op de site van Coen en Sander

>> Download hier de foto van Coen
>> Download hier de foto van Sander

Als lammetjes naar de slachtbank: twee extra foto's

Na 150 inzendingen, kregen we een beetje genoeg van de hele tijd dezelfde guitige snuitjes van Coen en Sander. Dus bij deze ook nog twee nieuwe foto's van Coen en Sander met een andere uitdrukking op het gezicht. Je kon nog éénmaal je photoshopfantasieën botvieren op Coen en Sander.

>> Download nog een foto van Coen
>> Download nog een foto van Sander

Doe je best, want de beste foto wordt geëerd!


Er zijn pareltjes binnengekomen: prachtige, mooie, ontroerende, maar ook verontrustende bewerkingen. Het is het niet meer dan logisch dat er eigenlijk maar één de beste kan zijn. De laatste bups inzendingen is binnen en je kunt binnenkort stemmen op jouw lievelings foto.

>> Bekijk alle ingezonden bewerkingen op de 3FM Flickr pagina

INZENDING GESLOTEN

Regelrechte internethit

Terwijl Coen en Sander lachend als een boer met kiespijn de 3FM-gangen bewandelen, stromen op de redactie de foto's binnen. De teller staat al op meer dan 200 foto's. Een greep uit de inzendingen links en hieronder:


Batcoen and Boy Wonder

De Bert & Ernie van de radio

Even aan de binnenkant van m'n ogen bekijken
Ster advertentie
Ster advertentie