3FM nieuws

Na 'Dance Monkey' is Tones and I niet meer te stoppen

  1. Nieuwschevron right
  2. Na 'Dance Monkey' is Tones and I niet meer te stoppen

Een jaar geleden stond de Australische zangeres nog gewoon op straat te zingen, maar daar is ondertussen grote verandering in gekomen. 2019 was haar breakhrough jaar. Ze veroverde de wereld met haar single 'Dance Monkey' en sindsdien is ze niet meer uit de charts weg te slaan.

Succes

De negentienjarige heeft niet alleen in Nederland, maar ook in België, Noorwegen en nog 14 andere landen de de hitlijsten bereikt. Ze bracht vorig jaar haar debuut EP The Kids Are Coming uit waar zes tracks op staan. Door haar aanstekelijke deuntjes en de meezingbare teksten zijn haar nummers niet meer uit je hoofd te krijgen. En let op: dat gaat je ook gebeuren met haar single 'Never Seen The Rain', die je vanaf nu op 3FM hoort.

'Never Seen The Rain Again'

De track staat op haar debuut EP The Kids Are Coming en gaat over het vastzitten in een cirkel van ontevredenheid door de angst om te falen. Haar herkenbare melodieën zijn ook weer te horen in dit nummer en met haar hese stem wordt 'Never Seen The Rain' misschien wel net zo groot als haar andere hits.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zin in meer muziek?

Abonneer je dan op de 3FM Now Playing. Elke week een nieuwe lijst!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie