3FM nieuws

Charlie Puth live bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Charlie Puth live bij Giel

Als er gillende meisjes voor de deur van 3FM staan, weten we dat we een ster binnen hebben. Maandagochtend stond Charlie 'See You Again' Puth live bij Giel op De Speelplaats.

Het grote publiek maakte kennis met de 23-jarige Charlie Puth door 'See You Again', de track waarop hij samenwerkte met Wiz Khalifa. Met de plaat nam de wereld afscheid van acteur Paul Walker. Maar daarvoor had hij niet stilgezeten.

YouTube-ster

Vanaf zijn zeventiende zette Charlie met regelmaat video's op YouTube met covers van de groten der aarde. Deze werden vaak ook verwijderd (want ze gingen soms over de regels die YouTube op had gesteld), maar Charlie hield vol en bouwde een sterke fanbase op. Daarvan zat een kleine afvaardiging maandagmorgen bij 3FM in de hal.

'See You Again'

Die fanbase werd pas écht gigantisch toen Charlie het liedje 'See You Again' maakte. De big boss van Warner Music wilde een muzikaal afscheid voor acteur Paul Walker hebben en vroeg daarvoor heel veel artiesten. Héél veel. Charlie speelde zijn liedje twijfelend. Volledig onterecht, want de plaat viel goed, stond in 10 minuten op tape en werd later een ENORME hit.

Live @ Giel

Natuuuuuurlijk speelde Charlie een aantal liedjes live op De Speelplaats dat klonk fantastisch!

Charlie Puth - 'See You Again' (Live @ Giel)

Charlie Puth covert 'Black Chandelier' van Sia

Charlie Puth - 'Marvin Gaye' (Live @ Giel)

Ster advertentie
Ster advertentie