3FM nieuws

Cee Lo Green maakt kerstalbum en sitcom

  1. Nieuwschevron right
  2. Cee Lo Green maakt kerstalbum en sitcom

Cee Lo heeft in zijn drukke schema toch nog tijd gevonden voor twee nieuwe projecten: een kerstalbum en een sitcom.

Jack White wordt vaak de actiefste man in de muziekwereld genoemd met zijn duizend en één projecten, maar Cee Lo Green kan er ook wat van.

Las Vegas en boek

Hij strijkt binnenkort in Las Vegas neer voor 28 muzikale extravagante shows. In 2013 komt zijn memoires uit, die naar eigen zeggen 'supernatural, surreal, and extraordinary' wordt. Dat zijn de bekende activiteiten van Cee Lo, maar er is meer.

Kerstalbum en sitcom van Cee Lo Green

Cee Lo is met nog twee projecten bezig. Hij komt volgende maand (30 oktober) met een heus kerstalbum en hij werkt aan een sitcom die losjes is gebaseerd op zijn eigen leven.

Cee Lo Greens Magic Moment

Het kerstalbum heet Magic Moment en staat vol met klassiekers als 'Silent Night' en 'White Christmas', die door Cee Lo opnieuw zijn opgenomen. NME schrijft dat crooner Rod Stewart en rapper B.o.B ook op het album te horen zijn. Cee Lo omschrijft zijn kerstalbum als "a soulful take on a host of Christmas classics".

Sitcom van Cee Lo

The Hollywood Reporter meldt verder dat Cee Lo bezig is met een nieuwe sitcom. Hij gaat de tv-serie ontwikkelen, produceren en waarschijnlijk gaat hij er ook zelf in spelen. Het verhaal van de sitcom is volgens de site losjes gebaseerd op zijn eigen leven.

Ster advertentie
Ster advertentie