3FM nieuws

Dit is waarom Zoë Livay het in 2024 gaat maken

foto: Ben Houdijkfoto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Dit is waarom Zoë Livay het in 2024 gaat maken

Vorig weekend presenteerde 3FM 'De 10 van 2024': een lijst van tien Nederlandse acts die in 2024 het verschil gaan maken, zowel in liveoptredens als in verwachte releases. Eén van die acts is Zoë Livay.

Wie is Zoë Livay?

De 23-jarige Nederlandstalige zangeres maakte in 2019 indruk met haar betoverende vertolking van Adele's 'Hometown Glory' tijdens The Voice of Holland. Muziek speelt al vanaf jonge leeftijd een cruciale rol in haar leven, geïnspireerd door het diverse muzikale erfgoed van haar moeder, tante, en haar eigen actieve participatie in de kerk en een popkoor. Met haar krachtige en soulvolle stem, tekent ze meteen bij één van de grootste platenlabels, Warner Music. Vorig weekend trad de zangeres voor de eerste keer op tijdens Noorderslag in Groningen, waar ze meteen een volledige show mocht volmaken!

Waarom maakt Zoë Livay deel uit van De 10?

3FM-dj Jaimy de Ruijter kan je precies vertellen waarom Zoë Livay deel uitmaakt van De 10 artiesten die het dit jaar helemaal gaan maken: "Muzikaliteit stroomt bij Zoë echt al vanaf jongs af aan door de aderen. Ze heeft de afgelopen jaren een hobbelige reis van zelfontdekking meegemaakt maar inmiddels lijken alle noten als een prachtig akkoord op hun plaats te vallen. Ze omarmt haar kwetsbaarheid en snijdt in haar eerlijke muziek herkenbare thema’s zoals vrijheid en (het gebrek aan) zelfliefde aan. Doordat ze haar ziel bloot durft te leggen krijg je echt het idee dat je haar ieder nummer weer beter leert kennen. Ze heeft een unieke look, een waanzinnige stem en veel potentie om impact te maken met haar muziek."

Deze maand stond Zoë in de 3FM Live Box bij VoorAan. Check het optreden hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Benieuwd wie nog meer deel uitmaakt van 'De 10 van 2024'? Klik dan hier.

Ster advertentie
Ster advertentie