3FM nieuws

Muse, Harry Styles of Arctic Monkeys naar Pinkpop 2023?

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Muse, Harry Styles of Arctic Monkeys naar Pinkpop 2023?

Na de aankondiging van Robbie Williams en P!nk als eerste twee headliners voor Pinkpop 2023 gaan de wildste geruchten rond wie de laatste wordt. Van Taylor Swift tot Queens of the Stone Age, alles komt voorbij op sociale media. Maar welke artiest zou de 3FM-luisteraar nou het liefst willen zien op de mainstage volgend jaar?

Populairste headliner

3FM stelde de vraag online aan jullie en er kwam een overweldigende hoeveelheid aan reacties binnen. Tal van suggesties voor top artiesten die het hoofdpodium van Pinkpop op z'n kop kunnen zetten. Als het aan de 3FM-luisteraar ligt, wordt een van deze artiesten de volgende Pinkpop-headliner.

1. Muse
2. Red Hot Chili Peppers
3. Arctic Monkeys
4. Harry Styles

Een droom line-up met artiesten die stuk voor stuk het festival nog meer kleur kunnen geven. Check hieronder alle suggesties die zijn gegeven door de 3FM-luisteraars.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Pinkpop 2023

Naast P!nk en Robbie Williams heeft de organisatie van Pinkpop nog twee artiesten aangekondigd die op het programma staan volgend jaar, de Britse band Editors en de Haagse jongens van Goldband staan geboekt voor het grote podium. Pinkpop vindt in 2023 plaats van 16 t/m 18 juni in Landgraaf.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie