3FM nieuws

Guus Meeuwis gaat van Londen naar Hilversum

  1. Nieuwschevron right
  2. Guus Meeuwis gaat van Londen naar Hilversum

Wat een goede Morgen was dit! Guus stond op De Speelplaats in je favoriete ochtendshow.

(Foto: Ben Houdijk)

Onze favoriete BBN-er (Brildragende BN-er) was terug op De Speelplaats! Guus Meeuwis heeft op 9 oktober zijn nieuwe plaat uitgebracht. Het album staat vol met samenwerkingen met onder andere Frank Boeijen, Alain Clark, Douwe Bob, Nielson, Paskal Jakobsen (Bløf), Jack Poels (Rowwen Hèze) en zijn bloedeigen broer Mark. Guus wilde heel graag een nieuwe plaat maken in zijn jubileumjaar, maar dit leek niet haalbaar door alle drukte. Na de eerste schrijfsessie (aan het strand), hadden ze al drie liedjes. Toen besloot Guus er keihard voor te gaan en het album te maken en hij is blij met het resultaat:

"Ik hoop van harte dat jullie net zo gaan genieten van het luisteren naar dit nieuwe album, als wij hebben gedaan bij het maken ervan. Het schrijven was een feest, de opnames een schitterend cadeau en het resultaat om van te glunderen."
- Guus over Morgen

Drukte

De gezellige Brabander heeft niet stilgezeten. Hij heeft de Londense Royal Albert Hall helemaal gevuld en er een film van gemaakt. Ook was hij te gast bij het programma College Tour en dus bij Giel! Ook nieuwslezer Joeri Stubenitsky vond het leuk dat Guus er was, of misschien vooral zijn moeder:

Morgen

Hij speelde 'Dankjewel' en 'Wij Zijn Wij'. Twee nummers van het nieuwe album Morgen. Check de beelden hier:

Guus Meeuwis - 'Dankjewel'

Guus Meeuwis - 'Wie Wij Zijn'

Guus Meeuwis - 'Liefde'

Luister elke werkdag tussen 6:00 en 10:00 naar Giel.

>> Check de site van Giel

Ster advertentie
Ster advertentie