3FM nieuws

Kids With Buns speelt 'daughter' en 'bathroom floor' in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Kids With Buns speelt 'daughter' en 'bathroom floor' in de 3FM Live Box

Bij VoorAan nemen 3FM-dj’s Jamie en Olivier je op maandag t/m donderdag van 22:00 tot 01:00 mee door de rivieren van de nieuwe muziek. Zo ook bij de Belgische band Kids With Buns, bestaande uit Marie Van Uytvanck en Amber Piddington.

Zware onderwerpen

Veel nummers van de band gaan over wat heftigere thema's. "Onze muziek is echt een uitlaatklep voor ons, dus het is niet alsof het expres gebeurt." Dit gevoel brengen ze ook over naar hun luisteraars.

Tijdens één van hun shows kwam er een meisje naar hun toe en vertelde dat ze queer was. Marie en Amber waren de tweede aan wie dat meisje dat vertelde, zelfs haar ouders wisten het nog niet. "Ik vind het zo mooi dat wij een safe place kunnen zijn met onze muziek."

Daughter

De nieuwste single van Kids With Buns heet ‘Daughter’. Dit nummer gaat over de moeilijke relatie met voortdurende verwachtingen van de mensen in je omgeving, die je maar niet kunt waarmaken. Zelfs als je dacht dat je alles voor elkaar had.

"Mijn ouders zijn wel trots op wat ik nu doe en dat is heel fijn, maar de gedachte spookt wel door mijn hoofd dat ze liever hadden gehad dat ik een andere baan met veel geld had."

Ben jij benieuwd naar hun optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem dan hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie