3FM nieuws

'Come Together' van Kane nieuwe 3FM Megahit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Come Together' van Kane nieuwe 3FM Megahit

Het nummer 'Come Together' van Kane is deze hele week de nieuwe 3FM Megahit.

Dinand en Dennis kwamen het nummer 'Come Together' woensdagmorgen persoonlijk afleveren bij Giel, waar hij het nummer de ether in slingerde. Heb je het gemist? Niet getreurd! De schade kun je deze hele week inhalen.

Album Come Together van Kane erg positief

De mannen van Kane werkten in het zonnige Ibiza aan het album Come Together. Nog voor ze begonnen wisten ze dat ze positieve nummers wilden maken: "We willen positieve energie verspreiden." Het nummer 'Come Together' dat op het gelijknamige album staat was zelfs voor Dennis lang een mysterie. Dinand schreef het nummer en wist dat hij een pareltje in handen had, maar liet Dennis nog even in het ongewisse. Maar gelukkig kunnen we er nu allemaal van genieten.

Come Together van Kane werd jaar uitgesteld

Het album van Kane werd in oktober 2011 een jaar uitgesteld. Het Singles Only project werd namelijk groter dan ze in eerste instantie hadden verwacht. Het album is dus om een positieve reden uitgesteld. En eind november is het dan eindelijk zo ver want dan ligt Come Together in de winkel! Maar van de single kun je nu alvast genieten!

Kane - 'Come Together'

Dinand en Dennis van Kane bij Giel op 3FM

Ster advertentie
Ster advertentie