3FM nieuws

Marco Borsato ook aan de Twitter

  1. Nieuwschevron right
  2. Marco Borsato ook aan de Twitter
Na andere fanatieke twitteraars onder BN-ers, zoals onze eigen 3FM DJ’s, Guus Meeuwis, Paul de Leeuw en Youp van ’t Hek heeft Marco Borsato er ook echt aan moeten geloven.Steeds meer BN-ers gaan er de lol van in zien en openen de deuren van hun eigen Twitter pagina. Nog maar twee weken is Marco van de partij op Twitter en hij is er nu al niet meer vanaf te slaan!

Twitter-addict

We kunnen bij Marco wel spreken van een kleine Twitter-verslaving. Gister zat de beste man al twitterend in zijn kleedkamer te wachten, totdat hij eindelijk het podium mocht beklimmen tijdens het laatste 'Groots met een zachte G' concert van Guus Meeuwis. Waar Twitter wel niet goed voor is, want DJ Bart Arens poste een berichtje naar Marco en had hem een paar minuten later in zijn uitzending aan de telefoon hangen. Hoe gezellig! Zo maar, om even bij te kletsen.

Mr. Twitter

Er gaat geen dag voorbij, zonder dat er iets gepost wordt door Marco. Hij heeft de smaak te pakken en je kunt zelfs op hem stemmen om Borsato, Mr. Twitter te maken! Zal hij onze Domien en Michiel verslaan? Stem hier op Mr. Twitter!


Welke bekende artiest volg jij via Twitter?

Ster advertentie
Ster advertentie