3FM nieuws

Check de nieuwe single van Rag'n'Bone Man

  1. Nieuwschevron right
  2. Check de nieuwe single van Rag'n'Bone Man

Met 'Human' scoorde Rag'N'Bone Man een eersteklas monsterhit en dat gaat zeker weten ook gebeuren met zijn nieuwe single 'Skin'. Beluister 'm hier.

(Foto: Bullet-Ray)

'Skin' kruipt onder je huid

'Human' was de eerste single van Rag'N'Bone Man, oftewel Rory Graham uit het Engelse Brighton. Met die track scoorde hij niet alleen een 3FM Megahit maar veroverde hij zo'n beetje de hele wereld. De verwachtingen waren dan ook hooggespannen voor single nummer twee, maar die maakt hij wat ons betreft volledig waar. Wat een prachtige track is 'Skin'. Dat het nummer onder je huid kruipt is gezien de titel een beetje flauw, maar het is wel precies wat 'ie doet. Je zal 'Skin' vanaf nu uiteraard met grote regelmaat op 3FM voorbij horen komen, maar luister vooral alvast hier:

Rag'n'Bone Man blaast iedereen om ver

De vocalen van Rag'n'Bone Man kun je het best omschrijven als zeer indrukwekkend. Al helemáál als je het live hoort. Tijdens zijn optreden op Lowlands 2016 blies hij onder andere 3FM-DJ Roosmarijn keihard omver met zijn stem. Rag'N'Bone Man's optredens staan als een huis en dat komt grotendeels voort uit Rory's diepgewortelde passie voor muziek.

"Ik wil het publiek laten voelen hoe ik me voel over muziek. Muziek is het beste en belangrijkste in mijn leven, altijd al geweest. Alleen vonden de vrouwen in mijn leven dat niet altijd even leuk, haha."

"Mensen vinden me eng"

Wat minstens zo indrukwekkend is als Rory's stem, is zijn verschijning. Een grote gast, bedekt door tatoeages en uitgerust met een grote baard. Daar gaat vast een stoere man achter schuil, zou je denken. Niets is minder waar, zegt Rory zelf: "Mensen vinden me eng, maar ik ben echt de minst angstaanjagende persoon die ik ken." En dat klopt, want als je dit interview met Radio 2 bekijkt, zie je vooral een verlegen jongetje dat zich geen houding weet te geven.

Check ook:

>> Rag'n'Bone Man live op De Speelplaats
>> Rag'n'Bone Man covert 'Good Grief' van Bastille
>> Rag'n'Bone Man is als seksuele witte chocolade

Ster advertentie
Ster advertentie