3FM nieuws

Tim Dawn covert 'The Scientist' van Coldplay in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Dawn covert 'The Scientist' van Coldplay in de 3FM Live Box

Normaal komt Tim Dawn voornamelijk langs om in de 3FM Live Box te spelen, maar nu bracht hij nóg meer fantastisch nieuws met zich mee. Wat? Check 't hieronder!

Op één knie

De ochtendshow op 3FM is deze zomer tijdelijk in handen van Edson da Graça en zijn team. Eén van zijn rubrieken is 'Hoe gaat het nu écht met je?'. Tims antwoord op de vraag: "echt best wel goed!" Maar waarom gaat het dan zó goed met hem? Heel simpel, hij heeft zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en gaat trouwen.

Maar niet alleen dat maakt hem blij, ook een nieuw album staat gepland voor 7 oktober. Everyday Magic kun je dan overal horen met al je favoriete nieuwe tracks. Zet hem alvast in je agenda om het niet te vergeten!

Eerste album

Natuurlijk komt Tim Dawn niet alleen maar langs om te praten. Voor zijn twee nummers heeft hij zijn eigen nummer 'In This Together' en een cover meegebracht. En de cover is een eentje van niemand minder dan Coldplay.

De reden waarom hij het nummer 'The Scientist' heeft gekozen is heel simpel: dit nummer stond op de allereerste cd die hij van zijn eigen geld heeft gekocht. Zo'n eerste album vergeet je natuurlijk nooit, dus wil hij het nu zelf vertalen in de 3FM Live Box.

Check hieronder het hele interview en beide optredens!

Tim Dawn Interview

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie