3FM nieuws

Gouden RadioRing 2010: En de genomineerden zijn...

  1. Nieuwschevron right
  2. Gouden RadioRing 2010: En de genomineerden zijn...

De genomineerden voor de gouden- en zilveren radioringen zijn bekend en 3FM maakt weer volop kans! Giel! (VARA), Ekstra Weekend (NTR) en Arbeidsvitamen (AVRO) maken kans op de AVRO Gouden RadioRing 2010.

Gouden RadioRing

Giel! is dit jaar voor de vijfde keer op rij genomineerd als beste radioprogramma van het jaar en Ekstra Weekend maakt voor de tweede keer kans op de Gouden RadioRing. Voor Arbeidsvitaminen, het programma dat onlangs van 3FM naar Radio 5 verhuisde, is het de eerste keer dat het genomineerd is voor de Gouden RadioRing.

Zilveren RadioSter

Ook bij de Zilveren RadioRingen zijn de genomineerden overwegend 3FM DJ's. Zo zijn voor de Zilveren RadioSter Man, de prijs voor de beste radiopresentator van het jaar, genomineerd: Giel Beelen (VARA), Gerard Ekdom (AVRO) en Edwin Evers (Radio 538). Voor de Zilveren RadioSter Vrouw zijn Claudia de Breij (VARA), Annemieke Schollaardt (TROS) en Froukje de Both (Radio 538) de genomineerden.

En de winnaar is...

De winnaars van de radioprijzen worden op vrijdag 22 oktober in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam bekendgemaakt. Om 14.00 uur wordt de uitreiking rechtstreeks uitgezonden op Radio 2, bij AVRO's Roodshow.

Ster advertentie
Ster advertentie