3FM nieuws

Frank sprak Muse-drummer Dominic Howard

  1. Nieuwschevron right
  2. Frank sprak Muse-drummer Dominic Howard

Optreden voor 2.000 mensen lijkt voor Muse echt een lachertje, helemaal nadat de band vrijdag 12 juni de eerste dag van Pinkpop 2015 afsloot - voor zo'n 60.000 mensen. Toch treedt Muse de laatste tijd steeds vaker op voor een klein publiek, zo zei Muse-drummer Dominic Howard in een interview met Frank. Check het interview:

Het was alweer een tijdje terug dat Muse voor de laatste keer op Pinkpop stond. De band deed in 2007 Landgraaf voor de laatste keer aan. Met een nieuw album op zak was het dan ook meer dan een goede reden om het podium van Pinkpop 2015 te betreden. Frank sprak Muse-drummer Dominic Howard voordat de band Megaland op de kop zette.

Kleine gigs

Muse trapte 2015 af met een kleine clubtour in Groot-Brittannië. En dat beviel eigenlijk best wel.

"De interactiviteit is veel persoonlijker. Je kunt het publiek echt goed zien, je voelt de energie van de mensen. Het een beetje teruggaan naar onze roots. Herinneren aan waar we vandaan kwamen, hoe dat voelde."
- Muse-drummer Dominic Howard

(Foto: Hans-Peter van Velthoven)

Muse op PP15

"We gaan keihard rocken", zei drummer Dominic Howard over het optreden op Pinkpop 2015. En die belofte maakte de band meer dan waar: de band trapte af met 'Psycho', waarmee de toon was gezet. 'Keihard rocken' was inderdaad de beste samenvatting van Muse op Pinkpop 2015.

Foto's

Fotografen Hans-Peter van Velthoven en Bullet-Ray van Olphen maakten een aantal supertoffe foto's van Muse op Pinkpop 2015. Check ze hieronder:

Ster advertentie
Ster advertentie