3FM nieuws

Een festivalhuwelijk tussen 3FM en Studio Brussel?

  1. Nieuwschevron right
  2. Een festivalhuwelijk tussen 3FM en Studio Brussel?

3FM-DJ Herman Hofman kwam op Rock Werchter Studio Brussel-presentatrice Michèle tegen en soms voel je meteen dat het ware liefde is. Tijd voor een aanzoek!

De 3FM festivalstudio stond op 2 en 3 juli op Rock Werchter, hét festival van onze zuiderburen. Herman Hofman dompelde zich twee dagen lang onder in de Vlaamse accenten, frieten en voetbalmania. Op zondag trok hij de stoute schoentjes aan en betrad hij de studio van StuBru. Mét een missie!

Is Rock Werchter de Pinkpop van België?

Presentatrice Michèle Cuvelier ving Herman op en samen babbelden ze over de verschillen en overeenkomsten tussen Pinkpop en Rock Werchter. Kunnen we Rock Werchter de Pinkpop van België noemen? Volgens Michèle wel!

"Het zijn allebei grote festivals, een beetje de nationale trots. En de line-up is hetzelfde qua grote klappers, zowel Red Hot Chili Peppers en Paul McCartney staan op beide!"
- Michèle Cuvelier

Nederlandse festivalbezoekers zijn luidruchtiger

Maar er zit natuurlijk ook nog een verschil hier en daar. Zo zijn de Nederlandse festivalbezoekers op Pinkpop een stuk luidruchtiger. Of ze nu bij een concert staan, kroketten gaan halen of staan te praten... Nederlands volk maakt herrie! De Belgen zijn rustiger volgens Michèle. Maar is dat iets negatiefs?

"De Belgen zijn misschien iets rustiger en beleefder? Maar nee, ik vind dat luide juist wel leuk!"

(Foto: Ben Houdijk)

Love and marriage

Leuk, dat gelul over festivals, maar na een babbeltje over Paul McCartney en Michèle's Nederlandse accent vond Herman; it's time for some magic.

In een Snapchat-sessie met Michèle grapte Herman al dat dat 'ie met haar wil trouwen, dus vond hij het leuk om daar op Werchter op terug te komen. Dus: ging hij op één knie en vroeg Michèle ten huwelijk met een zelf geknutselde ring, gemaakt van een sigarettenpakje.

Romantiek ten top. 3FM <3 StuBru.

"Dit is beter dan Paul McCartney twee keer zien in drie weken!"
- Michèle Cuvelier

Is dit het begin van een lovestory met onze zuiderburen? Achteraf was het in ieder geval nog wel een tikkie awkward...

Ster advertentie
Ster advertentie