3FM nieuws

Daft Punk op wereldtour in 2017

  1. Nieuwschevron right
  2. Daft Punk op wereldtour in 2017

Dat moet toch haast wel?!

We horen wat je denkt... Jaaaaa hoor 3FM. Dat willen jullie misschien, maar er is nog niks bevestigd dus het kan ook zomaar helemaal niet gebeuren. Nou, dan heb je het dus helemaal mis. Wij geven je drie aanwijzingen waarvan er eentje zelfs gebaseerd is op wiskundige feiten, dat er in 2017 een Daft Punk-tour aankomt.

1. Check deze wiskundige cijferreeks

1997-2007-.... Wat is het volgende cijfer in deze reeks? Laat je hersens even kraken.... PRECIES, 2017! Daft Punk ging tot nu toe in 1997 en 2007 op tour dus dit is de enige logische volgorde.

Daft Punk live in 2007

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. Festivalgeruchten

Vorige week dook er een mogelijke lineup-poster op van Lollapalooza 2017 in Chili waar Daft Punk opstaat. Discutabel, we know... Maar toen verscheen er opeens een eigen Daft Punk-pagina op de website van het festival, die na een paar minuten mysterieus weer verdween.

3. 'Starboy' met The Weeknd

Eind deze zomer maakte The Weeknd bekend dat hij met nieuw materiaal zou komen en daarvoor de studio in was gekropen met Daft Punk. En toen kwam afgelopen week opeens 3FM Megahit 'Starboy' uit. Een heerlijke track met daaronder de beats van motherfucking Daft Punk. Dit MOET het begin zijn van meer. Dat kan niet anders, toch?

Oké, het zijn nog steeds maar drie aanwijzingen die eigenlijk allemaal gebaseerd zijn op geruchten... Maar wij hebben vertrouwen! We zien Daft Punk in 2017 terug.

Ster advertentie
Ster advertentie