Naar homepage
3FM nieuws

Oma Tilly (met U2-tattoo) krijgt verrassing van Kensington
BNNVARA

  1. Nieuwschevron right
  2. Oma Tilly (met U2-tattoo) krijgt verrassing van Kensington

Vandaag organiseerde 3FM-DJ Sander Sanders Senioren Inloopochtend! Op deze ochtend brachten verschillende opa's en oma's een bezoekje aan de 3FM studio. Zij kregen een kijkje achter de schermen, een lekker ontbijtje, we organiseerden allerlei nostalgische radiospelletjes en er was livemuziek van Thijs Boontjes!

Oma Tilly is de stoerste oma

Indie en Abbie hebben de stoerste oma, al zeggen ze het zelf. Dat bewees ze ook door een grote U2-tattoo te showen tijdens de uitzending.

Natuurlijk lieten we Tilly niet met lege handen naar huis gaan. Zij kreeg een persoonlijke verrassing van Kensington! Zij mag samen met Indie naar hun concert op 5 december!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Joyce & oma Anneke kijken samen Game of Thrones

Deze twee schatjes, zo noemen ze elkaar altijd, hebben al sinds de geboorte van Joyce een hele goede band. Ze gaan samen weekendjes weg, naar de film en kijken Game Of Thrones. Sanders reageerde op dit laatste met: "Dat is toch een heel gewelddadige serie, Anneke?" "Ja, ik vond hem wel leuk" reageerde ze daarop. Ook de seksscènes kan Anneke best zien hoor. Bekijk de video hieronder om meer over deze leuke oma, zoals ze zelf zegt, te ontdekken.

Thijs Boontje doet Rob de Nijs

Oma Corrie, vond het geweldig om er te zijn. Haar kleindochter Carlijn heeft alles geregeld om haar oma naar de 3FM studio te krijgen. Corrie zit in verzorgingstehuis, maar wil graag dingen doen met de (klein)kinderen. ”Al veel te vroeg" antwoordde ze toen Sander vroeg hoe laat ze op moest vanmorgen. Om 6 uur zat ze zich al klaar te maken om te kunnen stralen in de 3FM studio. Dingen die ze graag doet? “Naar buiten gaan. Eruit!”

Oma Corrie houdt enorm veel van Rob de Nijs. Daarom kreeg zij een van Thijs Boontjes deze Rob de Nijs cover van de track ‘Het Werd Zomer’.

Nieuwe 3FM Megahit

Oma Anneke mocht als eerst horen wat de nieuwe 3FM Megahit is van deze week. Die eer gaat naar Lana Del Rey met 'Doin' Time. Anneke gaf wat tips via de radio. Had jij geraden dat het om deze track ging?

Het was een geslaagde ochtend en wij willen iedereen bedanken die erbij was vandaag. <3

14 67a0e01866 D9 AVC1 CW4 A Auals
Ster advertentie
Ster advertentie