3FM nieuws

Lady Gaga saves the day

  1. Nieuwschevron right
  2. Lady Gaga saves the day
Naast haar enorme succes met haar debuutalbum, is Lady Gaga ook nog eens een ware heldin. Ze redde een meisje bij een concert.
Ze had het er niet makkelijk mee, de petite zangeres. Tijdens één van haar concerten zag Lady Gaga dat een meisje vooraan bijna werd verpletterd door de enorme druk van het publiek achter haar. Lady Gaga dacht niet te lang na en liet het meisje uit het publiek trekken en sommeerde haar naar haar kleedkamer voor een meet en greet en natuurlijk om te kijken of het meisje in orde was.

Janken

Het meisje was blij verrast en hield het niet droog toen ze haar idool mocht ontmoeten. Lada Gaga heeft ook menig traantje geplenkt. Ze was behoorlijk aangedaan door de hele situatie. Na samen een potje te hebben gejankt, liet de zangeres weten dat ze zich stukken beter voelde.


The Fame

Lady Gaga houdt op het moment een redelijk unieke positie in de Britse charts. Zo staat ze met haar single 'Pokerface' op de eerste plaats in de lijsten, maar ook haar debuutalbum The Fame staat nog steeds op de eerste plaats van de bestverkochte albums.

>> meer over Lady Gaga

Ster advertentie
Ster advertentie