3FM nieuws

Beyoncé ruilt honkbalknuppel in voor huwelijksaanzoek

  1. Nieuwschevron right
  2. Beyoncé ruilt honkbalknuppel in voor huwelijksaanzoek

Ja, Lemonade gaat over vreemdgaan, liefdesverdriet en auto's van vriendjes in elkaar rammen met honkbalknuppels. Maar dat betekent niet dat Beyoncé helemaal geen hart heeft.

Na de veertigste perfect geregisseerde show van de Formation-tour had Beyoncé zin in een spontane actie met een vleugje romantiek. Tijd om een blikje zoetsappige liefde open te trekken!

Love is in the air

Beyoncé hoefde niet lang te zoeken. Haar choreograaf doet het met Ashley, een van Bé's betoverend goede danseressen. Ashley vindt dat haar vriend best wel eens wat romantischer mag zijn in het openbaar. Of de choreograaf zo'n stugge man is, weten we niet. Maar dat hij met deze actie het hart van Ashley vliegensvlug heeft laten smelten, weten we wel.

Het aanzoek

Meneer de choreograaf vroeg Ashley ten huwelijk in een bomvol stadion met maar liefst 65.000 Beyoncé-fans. Timing is alles, dus plande hij zijn aanzoek middenin het nummer 'Single Ladies (Put A Ring On It)'. Op minuut 3:38 gaat hij op zijn knieën.

Nog geen minuut na het aanzoek daagt Beyoncé haar danseres alweer uit: "Now let's see if you can do the choreography after thát!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie