3FM nieuws

Uitreiking awards tijdens Red Carpet Show MTV EMA

  1. Nieuwschevron right
  2. Uitreiking awards tijdens Red Carpet Show MTV EMA

Rapper en producer Dizzee Rascal reikt de Biggest Fans award live uit tijdens de MTV EMA 2013 Red Carpet Show.

De dag van MTV EMA komt steeds dichterbij; zondag 10 november is het zover, dan wordt de 20e editie van de muziekawardshow gehouden in Ziggo Dome Amsterdam. Niet alleen op de awardshow zelf, maar ook tijdens de preparty worden awards uitgereikt, heeft de zender laten weten.

Dizzee Rascal op de rode loper

Dizzee Rascal zal op deze MTV EMA 2013 Red Carpet Show de award voor Biggest Fans uitreiken. Ook de winnaar van Best Look wordt daar bekend gemaakt. De presentatie van de MTV EMA 2013 Red Carpet Show, die om 20:00 uur begint, is in handen van de internationale MTV presentatoren Laura Whitmore en Louise Roe. De MTV EMA 2013 wordt vanaf 21:00 uur live uitgezonden op MTV vanuit de Ziggo Dome in Amsterdam.

RJ Mitte, Walt Jr. in Breaking Bad, is presenter

MTV maakte ook bekend dat RJ Mitte, die de rol van Walt Jr. in de populaire serie Breaking Bad speelt, is toegevoegd als MTV EMA-presenter. Hij zal, naast de reeds aangekondigde MTV EMA-presenters Iggy Azalea, Jared Leto, Ellie Goulding, Bridgit Mendler, Carice van Houten en Colton Haynes, een van de felbegeerde awards overhandigen of een artiest aankondigen.

Line-up MTV EMA

MTV heeft een indrukwekkend rijtje namen weten te strikken; Bruno Mars, Kings Of Leon, Icona Pop, Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers en Katy Perry treden allemaal op tijdens de awardshow.

Win kaarten voor MTV EMA in Ziggo Dome

Wil jij al deze artiesten niet missen op 10 november in Amsterdam? Dat komt goed uit, want jij kan bij MTV EMA zijn! Tussen 2 en 8 november 2013 geven we kaartjes weg voor het grote awardspektakel in Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie