3FM nieuws

Het KX Basispakket

  1. Nieuwschevron right
  2. Het KX Basispakket

Welke platen moet je als muziekliefhebber op zijn minst kennen? Op die vraag heeft KX Radio het antwoord en draait het KX Basispakket.

Stel, je wordt gedumpt op een onbewoond eiland en je mag 3 singles meenemen. Welke worden dat? Je kent de vraag vast wel. Het antwoord ook, want 3 plaatjes is natuurlijk veel te weinig. Er is zó veel muziek gemaakt die je moet kennen, zo veel songs die je in je leven gehoord moet hebben.

KX Basispakket

Rob Stenders heeft samen met de andere KX-DJ's een stapel aan lijsten bij elkaar verzameld om daar dagen aan goede platen uit te vissen. Denk aan enorme wereldhits, maar ook aan fantastische onbekende platen. Zo ontstond het KX Basispakket: een lijst met liedjes waarvan ‘wij’ denken dat je die op zijn minst één keer gehoord zou moeten hebben. Zo kunnen de muzikale connaisseurs, zoals ze gewend zijn, hun hart ophalen bij KX.

Wanneer dan?

Vanaf donderdag 27 juni tot en met 12 juli wordt deze verzameling platen uitgezonden op KX Radio. Van 9.00 uur tot 21.00 uur heb je de 'nieuwe' klassiekers en de twaalf uur erna wordt de voorgaande uitzending herhaald. Presentatie is van oa Leo Blokhuis, Gerard Ekdom, Jan-Willem Roodbeen, Corne Klijn, Sander en Hans Hoogendoorn, Fred Siebelink, Ad Bouman, Roderick Veelo, Henk Peeters en ene Rob Stenders.

Een boodschap van Rob

Dan sluiten we af met een persoonlijke noot van Rob: "Heel veel plezier met deze unieke lijst. Hoop dat je je er redelijk in kan vinden. Nu alvast excuses voor de duizenden liedjes die natuurlijk veeeeeeeeeeeeel beter zijn maar er niet in staan. Toch heb ik de illusie dat de meeste echte essentials er wel in te vinden zijn. Geniet van het KX Basispakket!"

>> Luister KX Radio

>> Naar de site van KX Radio

Ster advertentie
Ster advertentie