3FM nieuws

Verras je vader met een Very Important Phonecall

  1. Nieuwschevron right
  2. Verras je vader met een Very Important Phonecall

Is jouw vader fan van een artiest en wil hij hem/haar wel eens spreken? Geef je vader dan op voor de Very Important Phonecall!

Het is weer bijna Vaderdag. En aangezien jouw vader waarschijnlijk alle gereedschapsspullen, geurtjes, boeken of CD's al heeft moet je dit jaar weer iets nieuws gaan verzinnen. En dat is lastig. Heel lastig.

Very Important Phonecall op Vaderdag

Maar gelukkig hebben wij de ideale oplossing voor je! Als jouw vader supermega fan van een Nederlandse band of artiest is dan kun je hem verrassen met een Very Important Phonecall tijdens de Radioshow van Bart. Hij mag dan bellen met de artiest waar hij fan van is. Als dat geen origineel cadeau is weten wij het ook niet meer.

Vraag maar raak!

Luistert jouw vader de hele dag naar De Staat, zingt hij altijd mee met Frans Bauer, kan hij niet stil blijven zitten bij Go Back To The Zoo, is hij de grootste fan van Caro Emerald of krijgt hij maar geen genoeg van de muziek van Waylon? Dan kun jij je pa opgeven en wie weet regelt Bart voor hem dan een Very Important Phonecall met zijn favoriete artiest!

Geef je vader op

Geef je vader op door een mailtje met je motivatie en telefoonnummer naar Bart@3fm.nl te sturen.

Ster advertentie
Ster advertentie