3FM nieuws
BNNVARA

Win: verzorgde reis naar Berlijn met exclusieve showcase Twenty One Pilots

foto: Twenty One Pilots
  1. Nieuwschevron right
  2. Win: verzorgde reis naar Berlijn met exclusieve showcase Twenty One Pilots

Het is feest voor Twenty One Pilots-fans: de band brengt 24 mei een nieuw album uit, en nu won je de afgelopen dagen al bij Jaimy de Ruijter op 3FM tickets voor de Nederlandse luistersessie. Maar deze prijs heeft zojuist een upgrade gekregen. Vanavond win je in zijn show namelijk tickets voor jou en een +1 voor een verzorgde trip naar Berlijn, waar een showcase plaatsvindt met de band. Hoe? Lees snel verder!

An evening with Twenty One Pilots

Op 7 mei vindt de showcase in Berlijn, in concertzaal Metropol plaats, en deze staat natuurlijk in het teken van Clancy, het nieuwe album van de band. Voor een klein groepje fans zal het nieuwe album gespeeld worden, en jij kan daar met een +1 bij zijn, inclusief hotelovernachting én reis!

Hoor je vanavond bij Jaimy de Ruijter tussen 19:00 en 22:00 uur op 3FM Twenty One Pilots voorbijkomen? App dan naar de studio en maak kans!

Nieuw album Clancy

Op 24 mei aanstaande komt het zevende studioalbum Clancy van Twenty One Pilots uit. Met 13 nieuwe nummers belooft Clancy een meeslepende luisterervaring te bieden die de diepste hoeken van de ziel raakt. Als een voorproefje van wat komen gaat, heeft Twenty One Pilots al enkele nummers van Clancy uitgebracht: 'Overcompensate', 'Next Semester' en nu ook 'Backslide'. De tracks bieden al een mooie glimp van wat fans kunnen verwachten van het aankomende album.

Ziggo Dome

Op woensdag 30 april 2025 keert de band terug naar de Ziggo Dome als onderdeel van hun langverwachte The Clancy World Tour.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie