3FM nieuws

Een vervroegde Beatles Dag bij Giel

  1. Nieuwschevron right
  2. Een vervroegde Beatles Dag bij Giel

Met Rigby, een spreekbeurt over de Fab Four van Marike Jager en een Beatles-medley gezongen door de enige echte Sander Lantinga.

Het is eigenlijk zondag (8 april) pas de Nederlandse Beatles Dag, maar dan heeft Giel geen uitzending. Daarom een vervroegde editie op vrijdagochtend, met Marike Jager, Rigby en duizendpoot Sander Lantinga.

Rigby live op De Speelplaats bij Giel

Bij een ochtend over The Beatles, hoort Rigby. De Nederlandse band haalde zelfs voor de bandnaam inspiratie uit The Beatles. De naam komt van het liedje 'Eleanor Rigby'. De mannen speelden hun nieuwe nummer live bij Giel!

>> check hier het optreden van Rigby live bij Giel

Sanders ode aan The Beatles

Sander, die jongen durft ook alles. Giel vroeg of hem een Beatles-medley wilde zingen. het resultaat is... tja, wat is de juiste term voor zoiets... bijzonder? De audio hiervan komt zo snel mogelijk online, zodra de redactie is bijgekomen van deze unieke ervaring.

Marike Jager houdt spreekbeurt over The Beatles

De Nederlandse singer/songwriter Marike is groot fan van Ringo, John, Paul en George. Vooral drummer Ringo spookte als jong meisje door haar dromen. Voor een paar minuten was het meester Giel, want Marike hield een spreekbeurt over haar favoriete band. Zeker een dikke voldoende en een sticker!

'Come Together' met Marike en The Beatles

Na haar spreekbeurt speelde Marike een van haar eigen favorieten bij Giel op de bank: 'Come Together'!

Ster advertentie
Ster advertentie