3FM nieuws

De 3FM Awards 2013 en andere 3FM hoogtepunten

  1. Nieuwschevron right
  2. De 3FM Awards 2013 en andere 3FM hoogtepunten

Zo, hey! Dat was me een weekje wel. Paul en Sofie trokken hun kleren uit, Michiel had de wereldprimeur van de nieuwe Daft Punk en de 3FM Awards werden uitgereikt.

Iedere vrijdag presenteren we de 3FM-hoogtepunten van de afgelopen week. Check hieronder de leukste, mooiste en grappigste fragmenten.

1. De 3FM Awards 2013

Het zit erop! De Gashouder in Amsterdam was in koninklijke sferen gehuld voor de uitreiking van de 3FM Awards 2013.

Maar liefst twaalf prijzen waren er op donderdagavond 18 april te vergeven. Racoon en Kensington waren de grote winnaars van de show; zij namen ieder drie 3FM Awards mee naar huis.

Naast de uitreikingen waren er natuurlijk ook optredens. Onder meer Laura Jansen, The Opposites en Kensington schitterden in het koninklijke licht dat van de Gashouder een waar paleis maakte.

Kensington - 'Home Again' live tijdens de 3FM Awards

>> Nagenieten? Check hier alles over de 3FM Awards 2013

2. Michiel heeft de wereldprimeur van de nieuwe Daft Punk

Muziekliefhebbers wereldwijd waren al een tijdje in de ban van het nieuwe Daft Punk album. Random Access Memories verschijnt op 21 mei, maar de albumtrailer werd voor het eerst getoond op het Coachella-festival in Californië. Op internet vlogen verschillende versies van het hele nummer je vervolgens om de oren. Stuk voor stuk fake.

Totdat Michiel woensdagavond 17 april berichten ontving dat de echte 'Get Lucky' nu dan toch echt zou zijn gelekt. Hij aarzelde niet en draaide het nummer verschillende keren in de uitzending. Inmiddels is 'Get Lucky' officieel uitgebracht en wat blijkt? Veenstra Veenstra had gewoon de wereldprimeur in zijn show!

Michiel heeft de wereldprimeur van de nieuwe Daft Punk

>> 'Get Lucky' van Daft Punk is 3FM Megahit

3. Paul en Sofie met de billen bloot in PS Radio

Als je een programma presenteert over liefde, seks en relaties, dan moet je soms zelf met de billen bloot. Paul en Sofie voegden de daad bij het woord en gingen naakt in PS Radio. Ze bereidden zichzelf mentaal en fysiek voor en trokken vervolgens één voor één hun kledingstukken uit.

Paul en Sofie gaan naakt in PS Radio

4. De Schaal van Rigter is voor Handsome Poets

Handsome Poets waren maandagochtend 15 april te gast bij Giel. Ze speelden hun hit 'Sky On Fire' live op De Speelplaats, totdat hun optreden bruut verstoord werd door het brandalarm. De band werd naar de uitgang van het pand gelokt, waar Sanne Hans (Miss Montreal) de heren opwachtten met de Schaal van Rigter.

Handsome Poets worden verrast met de Schaal van Rigter

Handsome Poets kregen de Schaal van Rigter voor 'Sky On Fire', het meest gedraaide nummer op 3FM van het afgelopen jaar. Ze speelden het liedje ook live tijdens de 3FM Awards.

5. Carice van Houten co-host in 3voor12 Radio

Ze programmeerde in 2010 al eens haar eigen muziekavond in Vredenburg in Utrecht en met een goed gevulde platenkoffer kwam Carice van Houten op dinsdagavond 16 april naar de 3FM-studio. Ze was co-host in 3voor12 Radio en liet onder meer haar beste feest-, film- en seksplaat horen.

De feestplaat van Carice

De beste filmplaat volgens Carice

De seksplaat van Carice

Jouw 3FM-hoogtepunten van de week

De afgelopen week leek wel een aaneenschakeling van hoogtepunten! Wat was jouw mooiste, grappigste, meest ontroerende moment van de afgelopen week? Laat het weten!

>> Check meer fragmenten op 3FM.nl/gemist

Ster advertentie
Ster advertentie