3FM nieuws

Concert Paolo Nutini krijgt een 9 van 3FM-luisteraars

  1. Nieuwschevron right
  2. Concert Paolo Nutini krijgt een 9 van 3FM-luisteraars

Paolo Nutini stond donderdag 20 november in de HMH. Wil je weten hoe het was of nog even nagenieten en wegzwijmelen? Check dan het concertverslag!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Paolo Nutini's show in de HMH was binnen de kortste keren uitverkocht. Was jij er bij? En heb je een verslagje gedaan via de 3FM-app? Wij hebben een aantal verslagjes hieronder verzameld.

PHOX in voorprogramma

De band PHOX verzorgde het voorprogramma van Paolo Nutini. PHOX is een indie popband uit het Amerikaanse Baraboo, Wisconsin. De groep bracht in 2013 de EP Confetti uit. Het titelloze debuutalbum kwam in juni 2014 uit. PHOX bracht maandag 17 november een bezoekje aan Giel in de Ochtendshow.

PHOX tourde met Paolo door Amerika en dat beviel blijkbaar erg goed want de Schotse zanger had het Amerikaanse zestal ook meegenomen naar de HMH. De meningen waren verdeeld.

Mark en Marita: "Phox now playing, nice!"

Michiel: "De zangeres van PHOX is een beetje een vaag, giechelig wijf"

Daan van Veen: "We staan bijna vooraan!! Ik ben ook benieuwd naar PHOX"

(Foto: Daan van Veen )

Paolo Nutini

En toen was het tijd voor het échte werk. Paolo Nutini betrad het podium en je hoorde de eierstokken bijna rammelen. Maar ook de mannen in de zaal gingen meteen los toen hij 'Scream (Funk My Life Up)' instartte.

Sandra: "Ready for my new fiance! #paolonutini #bier"

(Foto: Sandra)

Judith Heesakkers: "Zus was al fan... Overtuigd!! Wat een geluid! Rauw, klein, puur en vooral... Sexy!"

(Foto: Judith Heesakkers)

Paolo Nutini - 'Jenny Don't Be Hasty / New Shoes'

Anoniempje: "Paolo en band was geweldig!!! Beste artiest van dit moment!!!"

Paolo Nutini - 'Better Man'

Rick: "Paolo Nutini deed Better Man akoestisch, semi akoestisch en toen weer akoestisch. Geweldig, wat een stem heeft hij toch."

Paolo brabbelde tussen de liedjes door ook af en toe iets in zijn bijna onverstaanbare Schotse accent. Maar dat mocht de pret niet drukken, want mensen klapten, dansten en lachten er op los. Maar het ging natuurlijk om zijn zangkwaliteiten (en misschien ook een klein beetje om zijn ultiem charmante voorkomen).

Chaima: "Paolo Nutini heeft zijn skills waargemaakt! Het concert was van begin tot eind geweldig. Sommige momenten leek het alsof hij alleen voor mij stond te zingen (maar dit zit waarschijnlijk alleen in m'n hoofd). Helaas konden we geen handtekening scoren na het optreden. We hadden gewacht, maar hij kwam niet naar buiten... Beetje jammer!"

(Foto: Chaima)

Paolo Nutini - 'Tricks Of The Trade'

Na een hele lading hits als 'Scream (Funk My Life Up)', 'Jenny Don't Be Hasty', 'New Shoes', 'These Streets' en 'Iron Sky' was het tijd voor een korte pauze en natuurlijk de toegift. Hij begon met 'Tricks Of The Trade':

Mark en Marita: "Bij concert Paolo Nutini! Fantastisch!! Laatste liedje 'Last Request' die ook live werd gezongen op onze bruiloft in 2010! Zooooo mooi! Love him!"

Paolo Nutini krijgt hoge cijfers

Na afloop kregen we nog een hele lading positieve reacties binnen. Al met al waren de mensen laaiend enthousiast. De cijfers die gegeven werden liegen er dan ook niet om:

Tommy: "Concert van Paolo Nutini concert was GEWELDIG! 9+ Dat begin.. Kippenvel! Iron sky met schitterdende videobewerkiing em dan nog maar te zwijgen over remix van pencil full of lead.. Episch"

Thomas: "Concert Paolo Nutini. Een dikke 9, fantastische show. Energiek, superstem, topband en mooie lichtshow!"

Sharon Brouwer: "Paolo Nutini in de HMH! Een dikke 11! Wat kan die jongen zingen!!!"

Evert Wassink: "Net terug van Paolo Nutini in de HMH. Wat een concert! Super goede zang en top show :)"

Sanne: "Wow wow wow! Paolo Nutini was fenomenaal! Wat een stem, zo vol bezieling! We hebben genoten."

(Foto: Sanne)

Doe verslag via de 3FM-app

Ga jij binnenkort naar een concert? Word dan concertverslaggever voor 3FM en laat de thuisblijvers weten hoe het was! Stuur je foto's, selfies, audiofragmenten en berichtjes in via de 3FM-app en kom daarmee op de radio, tv en website.

>> Klik hier voor meer info
>> Download de 3FM-app voor Android
>> Download de 3FM-app voor iPhone

Ster advertentie
Ster advertentie