3FM nieuws

Sziget treintickets in de verkoop

  1. Nieuwschevron right
  2. Sziget treintickets in de verkoop

Let op: Dit jaar gaan er geen drie, maar twee treinen vanuit Nederland naar Boedapest.

De zogenaamde B-tickets, van Utrecht naar Boedapest, zijn in de verkoop gegaan. Wil je met de trein naar het Sziget festival komende zomer, dan is het wel aan te raden om niet te lang te wachten met het kopen van een kaartje. Dit jaar gaan er namelijk minder treinen.

Maar twee treinen dit keer

Op de site van Sziget staat de verklaring voor het schrappen van een van de treinen: “De derde trein is geschrapt omdat er vorig jaar teveel problemen waren, het bedrijf dat deze trein organiseerde mag dit jaar geen trein meer aanbieden in Nederland.”

Geen tussenstops

Er is nog een verandering meldt het festival: “Om de reisduur te verkorten, de kans op vertragingen te verkleinen en de controle te vergemakkelijken rijden de treinen dit jaar direct vanaf Utrecht CS naar Boedapest. De trein zal niet omrijden en niet stoppen op tussenliggende stations. De verwachte reisduur is 20 uur.”

Reisschema B-tickets

De twee treinen vertrekken allebei op vrijdagmiddag 3 augustus 2012 vanaf Utrecht Centraal en vertrekken 13 augustus in de middag weer vanuit Boedapest richting Utrecht Centraal.

Sziget-programma 2012

Het festival liet in november al weten dat het komende editie, als het festival 20 jaar bestaat, flink gaat uitpakken. Het wordt de beste line-up ooit, aldus de organisatie. De Stone Roses zijn al bevestigd voor editie 2012. Er gaan sinds kort geruchten dat Placebo zal optreden.

>> Meer over Sziget pakt uit in 2012

Ster advertentie
Ster advertentie