3FM nieuws

TRAUDES is terug met nieuwe single 'I Don't Love You'

  1. Nieuwschevron right
  2. TRAUDES is terug met nieuwe single 'I Don't Love You'

Ze zijn terug van weg geweest: na anderhalf jaar stilte dropt TRAUDES de nieuwe track 'I Don't Love You'. Wie you is? "Een meisje die ik heb ontmoet een hele lange tijd geleden." vertelt frontman Benjamin aan 3FM-dj Kevin.

Eén voordeel van een nachtprogramma op 3FM? Dat je artiesten meteen na hun release om 00:00 uur 's nachts kunt bellen. Dat deed Kevin bij de band TRAUDES. En wat een geluk: Benjamin was nog wakker.

Hoewel het een periode van stilte was, heeft TRAUDES niet stilgezeten: "We hebben een heleboel muziek gemaakt," vertelt hij. "Er komt een heleboel muziek aan en we hebben er erg veel zin in!" En dit niet zonder resultaat: er komt een nieuw album aan! Hierop zullen we nog even moeten wachten maar singles kunnen we wel al eerder verwachten! De muziek gaat veel meer hiphop-invloeden hebben, veel meer pop en een stuk elektronischer.

'I Don't Love You'

De track 'I Don't Love You' gaat over een meisje die Benjamin ooit, lang geleden heeft ontmoet. "Waarschijnlijk, als ze het liedje hoort weet ze wie het is. Ik heb het ook al een keer live gespeeld, toen ze in het publiek stond zelfs. Achteraf ben ik wat gaan drinken met haar, en toen had ik op een gegeven moment zodoende veel wodka in m'n mik dat ik dacht: ik ga gewoon vertellen dat het liedje over haar ging."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie