3FM nieuws

Noel Gallagher heeft geen spijt van drugs

  1. Nieuwschevron right
  2. Noel Gallagher heeft geen spijt van drugs
Oasis-gitarist Noel Gallagher heeft er geen spijt van dat hij een miljoen Britse pond heeft besteed aan het gebruiken van drugs voordat hij er in 1998 mee stopte vanwege gezondheidsredenen. Dat meldt de website van Brits muziektijdschrift NME."Chris Martin is an idiot"
Noel vertelde dit in een interview met een Italiaanse krant. Volgens Noel is de drugsvrije zanger Chris Martin van Coldplay een idioot, want het gebruiken van drugs "is het mooiste van in een rockband zitten".

Een miljoen
Tot en met 1998 moet Noel naar eigen zeggen een miljoen pond aan drugs hebben uitgegeven. Toen stopte hij, "omdat het slecht is voor je gezondheid, hersenen, leven en voor mensen om je heen", vervolgt de gitarist.

'Mamma Mia'
Oasis zou Oasis niet zijn als ze niet met een gevatte oneliner hun status van sex, drugs & rock 'n' roll zouden onderstrepen. "Als je dan toch gebruikt, behalve heroïne waar mensen dood aan gaan en wat ik nooit heb geprobeerd, zoals jullie Italianen zouden zeggen: 'Mamma Mia'", besluit hij.

Sneer
Onderwijl geeft de gitarist nog even een sneer naar U2 en Coldplay, die volgens hem te veel over politiek zouden praten.
Tja, anders zou de term wel 'sex, politics & rock 'n' roll' luiden, toch?


>> Meer over Oasis
Ster advertentie
Ster advertentie