3FM nieuws

Nog dit jaar deel 2 van Justin Timberlakes album?

  1. Nieuwschevron right
  2. Nog dit jaar deel 2 van Justin Timberlakes album?

Volgens Questlove van The Roots komt Justin Timberlake aan het eind van het jaar met deel twee van The 20/20 Experience.

Muzieksite Exclaim meldt dat Questlove van de band The Roots ervan overtuigd is dat Justin Timberlake een vervolg op zijn langverwachte album The 20/20 Experience in de planning heeft. In een blogpost van Questlove over Justins binnenkort te verschijnen album, verklapt hij het nieuws over een deel twee. Hij schrijft o.a. 'spoiler alert. 20/20 Vol 2 comes out in nov. (10 songs now…..10 songs later= 20 vision)'.

Questlove en Justin Timberlake

Het best mogelijk dat Questlove meer weet over een mogelijk tweede album. The Roots is tegenwoordig namelijk de huisband van Late Night With Jimmy Fallon, de Amerikaanse talkshow waar Justin een week te gast was. En de twee zagen elkaar ook op SXSW in Austin Texas. Questlove deed een DJ-set voor Justins optreden op het showcasefestival.

Justin, Jimmy en The Roots history of rap 4

Justin heeft een running gag met TV-host Jimmy Fallon. Al driemaal deden zij gezamenlijk de History of Rap - een medley met de beste raps uit de historie. Tijdens Justins recente bezoek aan de talkshow deden hij en Jimmy, begeleid door The Roots, een vierde medley. Bekijk hier de beelden.

Ster advertentie
Ster advertentie