3FM nieuws

Lyon Pol wint Het Houten Kalf

  1. Nieuwschevron right
  2. Lyon Pol wint Het Houten Kalf

De 22-jarige Lyon Pol heeft het allereerste Houten Kalf gewonnen! Het was een spannende strijd tussen hem en de twee andere kanshebbers. Lyon bleek toch de beste video te hebben en wat was 'ie blij! Met zijn video 'Michaël' is hij een terechte winnaar van deze prijs voor de meest ondergewaardeerde video op YouTube.

'Michaël'

Nu vraag je je natuurlijk af hoe die video eruit ziet. De jury, bestaande uit vloggers Kaj, Marije en Quinty, waren behoorlijk enthousiast over de video. Ze vonden de beelden super professioneel, maar ook een beetje raar. Kortom: de perfecte combinatie voor een winnaar van Het Houten Kalf. Volgens de drie vloggers is Lyon een fucking baas.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hier vind je de andere kanshebbers.

Strak in pak

Domien en zijn team kwamen vanmorgen compleet in galajurken en pakken naar de studio. Ook de kandidaten hadden flink uitgepakt. Kortom: de uitreiking was een feestelijke bedoening. Lyon: "Ik wil graag mijn ouders bedanken, dat zij mij hebben vrijgelaten in de keuze van mijn opleiding. Ook mijn team wil ik bedanken. Het was soms strijden om de laatste beelden nog op tijd af te krijgen." Gefeliciteerd Lyon!

{npoliveblog message="12350"}
Ster advertentie
Ster advertentie