3FM nieuws

Taylor Swift kondigt nieuw album aan

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift kondigt nieuw album aan

Nou ja, nog niet officieel... Maar het is uit met vriendje Calvin Harris en meestal betekent dat: nieuwe liedjes!

Aan, uit, aan en alweer uit

Niks is zo turbulent als het liefdesleven van Taylor Swift. Vriendjes komen en gaan, komen soms weer terug en gaan altijd weer weg. Maar nu leek het dan eindelijk goed te komen en had ze een blijvertje aan de haak geslagen: Calvin Harris. Ze waren het ultieme plaatje en hielden het langer vol dan Harry Styles, John Mayer en Joe Jonas bij elkaar. Was dit het dan eindelijk? Helaas, blijkbaar niet....

Het begon met geruchten, maar deze werden al snel door beide teams bevestigd met een Tweet. Taylor en Calvin zijn écht uit elkaar. En zoals we allemaal konden verwachten, begonnen de grapjes al snel:

Wraaknummers

Taylor zal ook zeker de laatste zijn die ontkent dat haar nummers over veel van haar exen gaan. Joe Jonas maakte het uit via de telefoon en kreeg zo'n vijf nummers naar z'n hoofd gesmeten. We weten allemaal dat 'Dear John' over bad boy John Mayer gaat en monsterhit 'I Knew You Were Trouble' is volledig gewijd aan Harry Styles.

Niet alleen vriendjes, maar zelf vrouwelijke vijanden zoals Katy Perry kunnen een eigen muzikale aanval krijgen. 'Bad Blood' is in reactie geschreven in een ruzie die de twee megasterren met elkaar hebben.

Weddingcrasher

Hoe Taylor met de break-up omgaat? Lekker weddingcrashen! Afgelopen weekend bracht ze een verrassingsbezoekje aan de bruiloft van één van haar grootste fans. Een beetje bitterzoet lijk ons, maar Taylor doet 't met opgegeven hoofd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album?

Wij denken het wel. Misschien zelfs wel twee... Laten we zo zeggen dat als Tay Tay vijf nummers kan schrijven over een relatie van drie maanden, deze break-up met Calvin Harris goed is voor de komende drie platen. Al lijkt dit wel de eerste ex te worden waarmee ze volledig on good terms is gebroken. Geen haat, geen nijd. Tot nu toe dan.

Wat wij vooral willen zeggen: Taylor, we zijn er voor je en gunnen je alle tijd om een fantastisch goede plaat te schrijven! Taylor zelf denkt waarschijnlijk vooral:

Ster advertentie
Ster advertentie