3FM nieuws

ICYMI: Matt Bellamy gaat drone racen, Shawn Mendes naar Paradiso

  1. Nieuwschevron right
  2. ICYMI: Matt Bellamy gaat drone racen, Shawn Mendes naar Paradiso

Het muzieknieuws van donderdag 28 januari op één plek. Just in case you missed it!

(Fotograaf: Ben Houdijk)

16.35 uur: Kensington en Armin van Buuren, heading up high

'Heading Up High', de samenwerking tussen de twee Nederlandse topacts, ken je natuurlijk al een tijdje. Als ex-3FM Megahit heb je ze op 3FM al vaak voorbij horen komen, maar binnenkort kun je ze ook zien! De artiesten gaan namelijk samen op tour én zijn bezig met de opnames van een videoclip.

De locatie voor de video is de koepelgevangenis in Breda geworden. In de onderstaande reportage van RTL Boulevard zie je vast de eerste beelden. Benieuwd hoe rock 'n roll ze het gaan maken tijdens de tour? Check:

15.10 uur: Noel Gallagher gaat een radioshow hosten

Noel Gallagher, a.k.a. muziekscepticus, start volgende maand een twee maanden durende radioshow bij Absolute Radio. Hopelijk laat hij zich niet al te veel uit over de muziek waar hij niet tevreden over is, want Noel maakt deel uit van de Real Music Matters-campagne. De Real Music Matters-campagne is een actie van Absolute Radio om experimentele live-acts een podium te geven. Gelukkig is er ook nog wat komedie bij, want zijn co-presentator is Matt Morgan; een Amerikaanse komiek. Van 9 tot 11 hoor je Gallagher en Morgan op Absolute Radio.

13.45 uur: Sia brengt 'Broken Glass' uit

Sia brengt een laatste track uit van haar aankomende album This Is Acting. Het album verschijnt morgen (29 januari) in zijn geheel. Op Beats1 kon je ‘Broken Glass’ voor het eerst horen.

Tot nu toe bracht de zangeres zes nummers uit, maar na ‘Broken Glass’ staat de teller op zeven.

11.15 uur: Shawn Mendes naar Paradiso

Als je na wereldhit 'Stitches' ook geen genoeg kunt krijgen van 'I Know What You Did Last Summer', hebben we leuk nieuws voor je: Shawn Mendes komt deze tracks live voor je zingen! Shawn staat op zondag 17 april in poptempel Paradiso. Live zien? De kaarten voor deze Canadese singer-songwriter gaan op 5 februari in de verkoop via de bekende kanalen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

9.35 uur: Muse investeert in drone racing

De frontman van Muse, Matt Bellamy, heeft een flink bedrag geïnvesteerd in de Drone Racing League, een initiatief dat van drone races het volgende grote sportentertainment-event wil gaan maken. Deze investering ligt goed in het verlengde van zijn activiteiten met Muse, waarmee hij momenteel middenin de Drones World Tour zit (en natuurlijk naar het gelijknamige album uit 2015).

Tijdens deze optredens wordt er ook gebruik gemaakt van grote drones die door de zaal vliegen. Check de opening van de liveshow, mét drones, hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie