3FM nieuws

Harry Styles en Florence Pugh in 'Dont Worry Darling'-trailer

foto: Warner Bros
  1. Nieuwschevron right
  2. Harry Styles en Florence Pugh in 'Dont Worry Darling'-trailer

Het was een tijdje wachten, maar hij is er eindelijk! Olivia Wilde's film 'Don't Worry Darling' met in de hoofdrol niemand minder dan Harry Styles. Samen met Florence Pugh spelen zij getrouwd stel Alice en Jack in de psychotische thriller.

'Don't Worry Darling'

In de film volgen we getrouwd stel Jack en Alice die in een bijzondere plek wonen, namelijk Victory. Dit is een experimenteel bedrijfsdorp waar de mannen, die aan het geheime Victory Project werken, hun families onderdak bieden. In de trailer is te zien hoe Alice, gespeeld door Florence Pugh, begint te twijfelen of het verhuizen wel zo'n verstandig idee was na aanleiding van vreemde gebeurtenissen. De film is vanaf te zien 23 september in de bioscopen in Amerika. Wanneer hij in Nederland te zien is, is nog onbekend, maar dat zal vast rond dezelfde datum zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grote filmdebuut Harry Styles

Je zou denken met de zeer succesvolle muzikale carrière, dat de zanger weinig tijd heeft voor andere projecten. Toch gaat Harry het aan met 'Don't Worry Darling'. Hij heeft al even mogen proeven van het acteerleven in 'Dunkirk', waar Harry een klein rolletje had, maar gaf daarna al aan dat dit smaakte naar meer. De alleskunner gaat ongetwijfeld schitteren, nog een aantal maandjes wachten!

Ster advertentie
Ster advertentie