3FM nieuws

Blijf dit weekend warm

  1. Nieuwschevron right
  2. Blijf dit weekend warm
De manier om warm te blijven bij dit koude weer is: bewegen! En hoe kan je dat beter doen dan op muziek van 3FM BPM. {l}Edwin Diergaarde{/l} doet de warming up met Ministry of Beats (vanaf 19.00 uur). Daarin dit keer live DJ Don Diablo, upcoming Umberto en vanaf 22.00 uur: G-Spot. Verder zoals iedere week de Fresh 40, Dress for succes en maak je kans op gratis toegang tot de beste feesten.

Na 3VOOR12BPM volgt Dancetination Live! Dit keer neemt Dancetination Live (elke zaterdagnacht tussen 1 en 3) je mee naar de andere kant van de wereld. En toch blijven we in Amsterdam, om precies te zijn: in de More tijdens Risk @ More. Ra, ra, hoe kan dat? Simpel. De hele nacht zal in het teken staan van house met een latin vibe. Denk Brazilie, denk aan de latin disctricten van New York, maar zet er vervolgens een ondergrondse, zwoele house-beat onder. De Dj’s die van 3FM 1 grote, lekkere, zwoele bende zullen maken, zijn D’Rashid en Cassie 6 (de favoriete warm up-Dj van Masters At Work), die speciaal voor de gelegenheid een latin set zal doen.

Tussen 4 en 7 zet {l}Mick Boskamp{/l} zijn voordeur open en kan de cooling down van Weekender beginnen. Naast zijn vaste posse (Bossie?), dit keer bestaande uit Dj Jefferson en Tj (Technical Jockey) {l}Paul Rabbering{/l}, ontvangt hij o.s. Dj/producer Remy, Neil Barnes van {l}Leftfield{/l} en Dj/producer Jerome. Het laatste uur is gereserveerd voor een 60-minuten mix van Engelsman Kenny Hawkes. Let op! Ook geeft Weekender kaartjes weg voor het Oud & Nieuw feest van On in de Rotterdamse Off/Corso.
Ster advertentie
Ster advertentie