3FM nieuws

Zomerhit 2011?

  1. Nieuwschevron right
  2. Zomerhit 2011?

Nu het dan eindelijk echt als zomer aanvoelt, is het tijd om ons over de essentiële vraag te buigen: wat wordt de zomerhit van 2011?

De zomer is eindelijk begonnen! Dat merk je aan alles. Niet alleen aan de zonnestraaltjes, maar ook aan je jubelende hormonen, de collega's die 's ochtends met een kater binnenkomen vanwege prosecco- sessies op het terras en de onvermijdelijke teenslippers. Hoezee, zomer!

Zomerhit 2011?

Maar wat wordt de soundtrack van deze zomer? Bij welk nummer denk jij over 10 jaar weer met weemoed aan die heerlijke zomer van 2011? 'Plage' van Crystal Fighters heeft om overduidelijke redenen een goed kans, maar wat denk je van 'Pumped up Kicks' van Foster the People? Dotan's 'Daydreamer' schreeuwt ook om gedraaid te worden op het terras. En 'Back Down South' van de Kings of Leon is bezwangerd van een ongekende zwoelheid; je t- shirt plakt spontaan vast aan je klamme rug. Maar ook 'Punching in a Dream' en 'Summer' maken een goede kans. Alles kan nog! Wat denk jij?

Laat het ons in de reacties weten!

>> Doe inspiratie op bij de playlist van 3FM

Vakantiehit Lunchbox

Heb jij behoefte om jouw vakantiehits ook in de lunchbox van Effe Ekdom te horen, stel dan je eigen luchbox samen. Misschien wordt jouw box wel gedraaid.

>> Stel jouw zomerse lunchbox samen

Wat wordt de Zomerhit van 2011?

Ster advertentie
Ster advertentie