3FM nieuws

Woensdag-hoogtepunten op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten

  1. Nieuwschevron right
  2. Woensdag-hoogtepunten op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten

De zon scheen, de sfeer was super. 3FM was op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, hier alle hoogtepunten op een rij!

Bij de Nijmeegse Vierdaagse is de sfeer altijd goed, en als de zon er dan ook nog bij komt is de dag bij voorbaat al een succes. 3FM haalde overdag de wandelaars binnen bij de finish en in de avond gingen alle remmen los op de Vierdaagsefeesten. Alle hoogtepunten op een rij!

1. Sander is een kanjer, hij start donderdag gewoon!

Na dag één zat hij er al flink doorheen, en na dag twee ging het niet veel beter. Coen & Sander belde "Hoogie" op om even te vragen hoe het ervoor staat. Hij heeft het zwaar, en de aanwezige blaren moesten doorgeprikt worden. Maar... hij start morgen gewoon weer!

2. Will And The People waren in de studio

Voor de studio stond het afgeladen vol voor de studio, ook in de studio kon er geen man meer bij. Will And The People was in de studio en dat viel te merken. Ze speelden twee songs live om direct daarna geheel volgens "Nijmeegse traditie" in de struiken te duiken: struuken duuken! Hier de audio van het optreden, de video van het struuken duuken is onderaan de pagina te zien.

3. Marco draait het om, hij interviewt Michiel

Toen Michiel de microfoon voor de studio aanzetten stond daar Marco, en direct waren de rollen van interviewer en geïnterviewde omgedraaid. Marco stelde Veenstra Veenstra de vragen, en dat deed hij zo:

4. The Dirty Denims rocken ook op akoestische instrumenten

The Dirty Denims veroveren Nederland met hun "Happy Hardrock", maar akoestisch is het energieniveau ook ongekend hoog. Live in de studio in Nijmegen speelde ze twee songs, waar 'Famous' de tweede was. Headbangen op akoestische gitaren en bierkratten!

Will And The People aan het struuken duuken!

EXTRA. Alle hoogtepunten op een rij? Ja!

Wat is er beter dan een artikel met daarin alle hoogtepunten? Juist, een sfeervideo met daarin sfeervolle beelden van de sfeervolle dag.

Ster advertentie
Ster advertentie