3FM nieuws

The Weeknd, Bruno Mars en Shawn Mendes zetten de MTV EMA's op zijn kop

  1. Nieuwschevron right
  2. The Weeknd, Bruno Mars en Shawn Mendes zetten de MTV EMA's op zijn kop

De MTV EMA's werden zondag 6 november uitgereikt in Rotterdam en dat ging gepaard met onwijs veel gegil, een enorme rij optredens en een flinke bak vuurwerk. Dit zijn de hoogtepunten van de awardshow!

MTV wist optredens van elf topartiesten in een liveshow van twee uur te proppen. Da's knap. Twee uur is natuurlijk best een lange zit, dus pikten wij de hoogtepunten van de show eruit, zodat jij alles lekker in één overzicht hebt.

We moeten het nu nog even doen met kleine fragmenten, maar zodra de complete video's online staan vind je ze natuurlijk hier terug.

1. Bruno Mars bracht zijn '24K Magic' naar Rotterdam

De show is nog maar één minuut bezig als Bruno Mars het podium opwandelt in z'n tracksuit.. Hij opende de EMA's met zijn hit '24K Magic' en een portie goed getimed vuurwerk. Lekker hoor!

Bruno Mars, '24K Magic'


2. The Weeknd kwam langs als 'Starboy'

The Weeknd verstopte zichzelf onder een sterrenhemel, die pas na een minuut of anderhalf omhoog kwam. Holy f*cking shit, wat vet!

The Weeknd, 'Starboy'


The Weeknd geeft trouwens op 24 februari 2017 een 3FM Presents-concert in de Ziggo Dome. You might wanna check that out.

3. Martin Garrix ruilde de DJ-booth in voor een gitaar

Omdat #1 DJ Van De Wereld zijn nog niet genoeg was, besloot Martin Garrix nog effe te solliciteren voor een carrière als gitarist. Hij deed samen met Bebe Rexha een tranquilo versie van 'In The Name Of Love' en knalde er aan het eind nog even een solootje uit.

Martin Garrix and Bebe Rexha, 'In The Name of Love'


4. Shawn Mendes hield het simpel

Het enige wat Shawn Mendes nodig had voor zijn optreden was een gigantische hit en een piano. 'Mercy' was een mooi rustpuntje in de hysterische show.

Shawn Mendes, 'Mercy'


Hij won overigens ook de award voor 'Best Male', een prijs die de afgelopen vijf jaar standaard naar Justin Bieber ging. Move over, JB... er is een nieuwe superster in town!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

5. Zara Larsson maakte er een showtje van

De Zweedse popprinses deed een medley van 'Lush Life' en haar nieuwste single 'Ain't My Fault'.

Zara Larsson, 'Lush Life', 'Ain't My Fault'


Oh, en Bebe Rexha deed ook nog iets met een enorme, fluffy 'U' met ogen. Het is in ieder geval nooit saai bij de MTV EMA's...

Ster advertentie
Ster advertentie