3FM nieuws

Within Temptation DVD-feest

  1. Nieuwschevron right
  2. Within Temptation DVD-feest
De presentatie van Within Temptation's DVD Black Symphony was een succes.

In een verwachtingsvol Tuschinski in Amsterdam presenteerde Within Temptation donderdagavond zijn Blu-ray DVD Black Symphony. De DVD trakteert ons op een live-registratie van het indrukwekkende Within Temptation-concert in Ahoy. Gastoptredens van onder andere Keith Caputo, begeleiding van een 60-koppig Metropole Orkest, een hoop vuurwerk en een videoscherm van 400 vierkante meter maakte het optreden absoluut een DVD waardig.

Niet zomaar een DVD
De Blu-ray DVD is niet zomaar een DVD. De Blu-ray standaard geeft meerdere voordelen ten opzichte van de oude bekende DVD-standaard. Within Temptation-gitarist Robert: "We zijn trots op het resultaat. Het is voor ons het hoogtepunt uit onze carrière. Zowel op audio- als videogebied is deze DVD het beste wat mogelijk is.

Onze Paul
3FM-DJ Paul Rabbering mocht de band hun eigen DVD overhandigen. Paul over de uitreiking: "Eervol en leuk om te doen. Het is voor hen het hoogtepunt van hun carrière, dus ik ben trots dat ik de DVD mocht uitreiken. De band was trouwens net zo benieuwd naar het publiek als het publiek naar de band. Backstage stond de band om een hoekje te kijken naar wie er waren en hoe ze erbij zaten."

>> Ziet hier de trailer van DVD


Hieronder zie je foto's van de avond:Ster advertentie
Ster advertentie