3FM nieuws

'Take My Breath' van The Weeknd is 3FM Megahit

foto: @theweekndfoto: @theweeknd
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Take My Breath' van The Weeknd is 3FM Megahit

Vorig jaar heeft iedereen genoten van het meesterlijke album After Hours van The Weeknd. Maar zanger en rapper Abel Tesfaye heeft niet stilgezeten in het afgelopen jaar. Het is volgens hem tijd voor een nieuw tijdperk. En die leidt hij in met zijn nieuwe nummer 'Take My Breath' en pakt daar deze week de 3FM Megahit mee.

80's vibe

Bij After Hours zat het al in vrijwel elk nummer: een harde synth-lijn met giga-catchy teksten. 'Blinding Lights' is de hele wereld over gegaan en heeft zijn roem alleen maar meer gekatapulteerd.

Ook bij 'Take My Breath' hoor je veel invloeden van de jaren '80, waaronder ook die synths. En in tegenstelling tot het vorige album, lijkt Abel hier iets optimistischer in zijn liefdesleven te staan. Het enige wat hij nu nog van zijn partner vraagt is to take my breath (away).

In de muziekvideo wordt dit in beeld gebracht met een russisch-gelabelde zuurstoftank. Reageerde iedereen maar zo enthousiast bij het inademen van zuurstof, dan zou het hele leven een feest zijn!

Check de clip en het nummer hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw tijdperk

Op zijn instagram heeft Abel laten weten dat hij nu weer begint aan een nieuw tijdperk. Het rode pak wordt ingewisseld voor een zwart pak met een amberkleurige zonnebril. Kortom, het is tijd om een nieuw persona te creëren rondom The Weeknd. En als je Abel zelf mag geloven: "It’s the album I’ve always wanted to make."

Na de donkere, nachtelijke sfeer van After Hours is het weer tijd om de eerste zonnestralen weer te laten schijnen. Hij heeft een promo getweet die het volgende album moeten inleiden. Pak alvast je beste party-outfit en maak je klaar om te dansen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie