3FM nieuws

Podcast De Machine: Top Notch en Sony laten Lil Kleine vallen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Machine: Top Notch en Sony laten Lil Kleine vallen

Het is je vast niet ontgaan. Het nieuws rondom Lil kleine blijft komen en ook Top Notch en Sony zijn het zat. Meerdere partijen hebben laten weten geen muziek meer van de rapper te draaien en hem niet meer onder contract te houden. 3FM Podcast 'De Machine' neemt al het laatste nieuws rondom de rapper door.

Ibiza

In de zomer van 2021 was het raak. Rapper Lil Kleine zou zijn vriendin Jaimie Vaes geslagen hebben op Ibiza. Er was toen veel ophef rondom het incident en er begon een rechtelijk proces. De rapper komt er niet ongestraft mee weg en krijgt begin dit jaar een taakstraf opgelegd.

In deze zelfde periode brengt de rapper een nieuw album uit genaamd Ibiza Stories waarin hij zijn kant van het verhaal vertelt. Maar niet veel later duiken er nieuwe beelden op waar Kleine zijn vriendin mishandeld.

De Machine

In deze aflevering van De Machine bespreken Atze, Malou en Niels de situatie. Malou vertelt dat ze het goed nieuws vindt dat partijen als Top Notch en Sony hun handen er vanaf trekken "Het is zon specifiek geval waarin je heel duidelijk kunt aanwijzen wat er is gebeurd en bovendien is het niet het eerste incident. We moeten het hier gewoon over hebben."

Benieuwd naar de rest van de podcast? Beluister 'm hieronder.

#103: Top-Notch en Sony laten Lil Kleine vallen - De Machine

Ster advertentie
Ster advertentie