3FM nieuws

The Chainsmokers featuring... Chris Martin?

  1. Nieuwschevron right
  2. The Chainsmokers featuring... Chris Martin?

"But first... Let me take a selfie."

(Foto: Ben Houdijk)

Met 'Selfie', 'Don't Let Me Down', 'Roses' en 'Closer' schoten The Chainsmokers de internationale hitlijsten in. En als je eenmaal aan dat succes gewend bent wil je meer, da's logisch. Daarom schakelden ze voor hun nieuwe single de hulp in van Coldplay's Chris Martin. Dat vinden ze leuk. Iets te leuk, zelfs. Andrew en Alex zijn er zo excited over dat ze nog nét niet de studio uitstuiteren.

"Oh my fucking god..."

Op Snapchat deelde het DJ-duo de onderstaande fragmenten, waarin je de basis van de track al hoort. Chris zingt de vocals in en rommelt wat op de piano. Tegelijkertijd zie je Alex denken: "Is this really fucking happening?!"

Chris <3 EDM

Het is niet de eerste keer dat Chris de EDM-wereld opzoekt. Hitsingle 'A Sky Full Of Stars', afkomstig van Ghost Stories (2014), is een productie van Avicii. Dat sommige mensen hun neus optrekken voor dit genre boeide Chris toen al helemaal niets. Hij wilde hoe dan ook aan de EDM:

"Fuck it, I love that stuff! When you go and see an EDM thing, people are so together and having the best time. I wanted a song from that world."

Op zijn beurt werkte Chris weer mee aan een track op Avicii's album, 'True Believer'. Je hoort hem in het refrein.

Avicii - 'True Believer'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Tiësto doet ook mee

Heb je een van de Coldplay-concerten in de Amsterdam ArenA bezocht? Dan heb je 'm al gehoord: de 'Paradise'-remix. Tiësto maakte een edit van 'Paradise' die na de normale versie gedraaid wordt, een soort 'Paradise'-XL. De tijden dat je bij Coldplay somber mee stond te deinen op 'Trouble' en 'Warning Sign' zijn definitief voorbij. Feesten zul je!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie