3FM nieuws

Winnen: de 3voor12 Festival Golden Ticket

  1. Nieuwschevron right
  2. Winnen: de 3voor12 Festival Golden Ticket

3voor12 stuurt twee mensen naar maar liefst vijf festivals. Doe mee en maak kans op de 3voor12 Golden Ticket!

Als onvervalste festivalganger kun je deze week je hart ophalen. 3voor12 Radio geeft donderdag 29 mei namelijk een bijzondere prijs weg: de 3voor12 Festival Golden Ticket. De winnaar van dit ticket mag naar met twee personen naar vijf (!) festivals in juni/juli:

  • Pinkpop
  • Indian Summer Festival
  • Best Kep Secret
  • Down The Rabbit Hole
  • Pitch

3voor12 zoekt festivalverslaggever

Hoe win je zoiets? Heel simpel: luisteraars kunnen deze week tijdens de uitzendingen van 3voor12 Radio hun beste, mooiste, ontroerendste, grappigste festivalverhaal inspreken via de 3FM-app. De vier luisteraars met de beste verhalen strijden tijdens de 3voor12 Radio-uitzending van donderdagavond 29 mei om die felbegeerde prijs en één van hen wordt special reporter voor 3voor12.

Festival Golden Ticket-finale

De vier beste festivalverhalen strijden donderdag 29 mei in de finale. Die finale bestaat uit twee delen: eerst het "zo snel mogelijk een tent opzetten" en dan blijven er twee kandidaten over die een supermoeilijke festivalquiz gaan spelen. Uiteindelijk gaat één gelukkige winnaar er met die felbegeerde Festival Golden Ticket vandoor!

Stuur je festivalverhaal in via de 3FM-app

Je kunt jouw festivalverhaal insturen als geluidsfragment via de 3FM-smartphoneapp. Vermeld in de onderwerpregel "Ik wil de 3voor12 Golden Ticket". Voor meer uitleg check je de site van 3voor12 Radio.

En als je dit bericht leest via de 3FM-app dan weet je hoe je een audiobericht inspreekt. En anders lees je er hier meer over.

Ster advertentie
Ster advertentie