3FM nieuws

Beluister Katy Perry's nieuwe single 'Chained To The Rhythm'

  1. Nieuwschevron right
  2. Beluister Katy Perry's nieuwe single 'Chained To The Rhythm'

Katy Perry is back! De Amerikaanse popster smeet met wat discoballen en *POEF* ineens was daar 'Chained To The Rhythm'.

Na het meezinganthem 'Rise' uit 2016 heeft Katy blijkbaar besloten dat dit niet helemaal haar cup of tea is. Voor haar nieuwe single kiest ze weer voor een überpoppy sound. 'Chained To The Rhythm' is er eentje om op te dansen!

Katy Perry x Sia

Het nummer is geschreven door Sia en geproduceerd door superproducer Max Martin, de man die aan ongeveer elke popklassieker heeft meegewerkt. In de track roept Katy de wereld op om te blijven dansen en iets moois van het leven te maken, los van alle misère die zich nu afspeelt in de wereld. Check het nummer hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jagen op discoballen

Katy Perry is de beroerdste niet, dus zorgde ze twee dagen voor de officiële release voor wat voorproefjes in de vorm van discoballen. Je koptelefoon kon daarop aangesloten, waarna je vast een aantal seconden van haar nieuwe single kon beluisteren.

De discoballen zijn op meerdere plekken in de wereld geplaatst, van Amerika tot Europa en Azië. In Europa liggen ze in Parijs, Berlijn, Londen en Milaan.

Katy Perry bij de Grammy's

Katy heeft ook al bevestigd dat ze zondag 12 februari optreedt tijdens de Grammy Awards, dus als je 'Chained To The Rhythm' live wilt horen... Zet je wekker maar lekker. De show start om twee uur 's nachts. Au.

Ster advertentie
Ster advertentie