3FM nieuws

Meet & greet met Snow Patrol

  1. Nieuwschevron right
  2. Meet & greet met Snow Patrol
Acht dolgelukkige winnaars stonden vanmiddag oog in oog met de mannen van Snow Patrol want zij wonnen via 3FM een meet & greet!Origineel
Jetske, Mike, Nina, Truusje, Thomas, Marc, Lidwien en Kirsten verzonnen de meest originele vragen en wonnen hiermee de meet & greet met Snow Patrol.

Ondergoed & huilen
Zo wil Nina weten welk ondergoed de heren dragen, vraagt Thomas zich af of drummer Jonny Quin na zijn snowboard-ongeluk nog wel eens op een snowboard heeft gestaan. Wil Lidwien weten wat hun favoriete festival-line-up is (de artiesten mogen ook al overleden zijn), en vraagt Mike zich af of de heren wel eens gehuild hebben om een slechte recensie.


Zonnetje
Om zes uur is het dan zover, gezamelijk lopen we naar het 'artiestendorp' backstage. Al gauw spotten we de mannen tussen de witte parasols, zitzakken en ander tuinmeubilair waar de artiesten in het zonnetje zitten te chillen. Als iedereen heeft plaatsgenomen aan een grote picknicktafel komen Gary Lightbody (zanger), Johnny Quinn (drummer), Nathan Connolly (gitaar) en Tom Simpson (keyboard) ertussen zitten.


Kadootjes
Er wordt volop gebabbelt en gelachen. Kadootjes worden uitgedeelt, en de heren zetten hun handtekening op kaartjes en cd-hoesjes. Ze nemen hun tijd en zijn allemaal spraakzaam en erg sympathiek. Ook Nina krijgt haar zin want Nathan trekt zonder blikken of blozen zijn zwarte Calvin Klein boxer uit zijn broek.


Foto
Na een kwartiertje moet Gary door naar een interview maar gaan ze gedrieën nog wel even met de hele groep op de foto. Wat een aardige jongens zijn het toch! De dag kan nu al niet meer stuk, en dan te bedenken dat Snow Patrol vanavond ook nog Pinkpop gaat afsluiten, beter kan niet, toch?


>> Luister hier het verslag van Domien terug

De groepsfoto met Gary, Johnny, Nathan en TomSter advertentie
Ster advertentie