3FM nieuws

Nieuw album Jack White verschijnt begin juni

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuw album Jack White verschijnt begin juni

Jack White kondigt aan dat hij 9 juni zijn tweede soloalbum uitbrengt. De eerste single en tevens titeltrack van het album laat hij eind april voor het eerst horen.

Het tweede soloalbum van Jack White heet Lazaretto en ligt vanaf 9 juni in de winkels. De eerste single verschijnt eind april, maar Jack White heeft nu al de instrumentale track 'High Ball Stepper' online gezet. Check hieronder alvast het voorproefje van de opvolger van zijn solo debuutalbum Blunderbuss uit 2012.

Special versie van Lazaretto

Jack White zou Jack White niet zijn als hij niet ook nog een special edition zou uitbrengen van het nieuwe album. Deze luxe versie is geperst op blauw/wit vinyl en bevat onder andere exclusief artwork, een boek, een 7-inch single met demo's van de albumtracks 'Alone In My Home' en 'Entitlement' en een poster

Jack White in de studio met Neil Young

Jack White liet begin dit jaar aan zijn fans weten dat hij druk in de weer was met niet één, maar twee nieuwe albums. Daarnaast zou de voormalig frontman van The White Stripes ook de studio zijn ingedoken met Neil Young.

Jack White - 'High Ball Stepper' (Lazaretto Album Track)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie