3FM nieuws

Zo reageerden de naakte sterren op Kanye's video

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo reageerden de naakte sterren op Kanye's video

Kanye West zorgde (opnieuw) voor ophef nadat hij de nieuwe video lanceerde voor zijn track 'Famous'. De celebs die naakt zijn afgebeeld, zijn niet blij.

Hè, wat, waar?

Voor de mensen die het niet hebben meegekregen: Kanye West dropte een paar dagen geleden de video voor de track 'Famous' (alleen beschikbaar op Tidal). In de clip ligt de rapper naakt in bed mét een wereldberoemd gezelschap. Hij deelt de lakens met George W. Bush, Anna Wintour, Donald Trump, Rihanna, Chris Brown, Taylor Swift, Ray J, Amber Rose, Caitlyn Jenner, Bill Cosby en zijn eigen vrouw Kim Kardashian.

De 'echte' sterren zijn niet zo blij

Dit zijn natuurlijk niet de echte sterren. Het zijn look a likes. Maar de 'echte' celebs zijn alsnog niet blij. Zo zou Taylor Swift geschokt zijn, aldus een bron tegen de Britse krant The Mirror.

"Ze wist niet wat te doen. Ze is verbijsterd, heeft het gevoel verraden te zijn, en is ontzettend gefrustreerd. Het is een ware nachtmerrie voor haar."

"I made that bitch famous"

Taylor Swift was al niet blij met de lyrics. Kanye rapt namelijk: "I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous".

Lena Dunham over 'Famous'

Een van Taylors beste vriendinnen is GIRLS-actrice Lena Dunham. Zij was mogelijk nog kwader. "Misselijkmakend", vindt ze het. Niet alleen alleen omdat er bekende mensen gebruikt zijn, maar ook omdat Kanye een verkeerd signaal afgeeft.

"In een tijd dat aanrandingen en verkrachtingen op internet gezet worden en meisjes zelfmoord plegen omdat er foto's en video's van ze op internet verschijnen, moet ik gedumpte, bewusteloze nep-lichamen zien van bekende vrouwen die neergelegd zijn alsof ze gedrogeerd en afgedaan zijn?"
- Lena Dunham

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

George W. Bush over 'Famous'

Het is niet helemaal duidelijk waarom George W. Bush, oud-president van de Verenigde Staten, in de video zit. Dat Kanye geen fan van hem is, weten we. Zo was hij in 2005 nog laaiend op hem. Bush zou niks geven om de 'zwarte' slachtoffers van orkaan Katrina in New Orleans. Misschien woedt die woede nog steeds.

Bush maakt zich vooral zorgen om hóe hij is afgebeeld. Volgens de oud-president ziet hij er in het echt veel beter uit. Ehhh yeah, whatever you say George.

Rihanna over 'Famous'

Rihanna's reageerde dan weer op de look a like van Chris Brown. Haar ex-vriendje, die in 2009 zijn handjes niet thuis kon laten, zou in het echt veel gespierder zijn. En stevigere billen hebben.

Chris Brown over 'Famous'

Chris Brown vraagt zich op zijn beurt dan weer af waarom hij een loodgieters-bilspleet heeft. Want dat heeft hij in het echt niet.

Ray J over 'Famous'

De meest subtiele reactie komt van de man uit de sextape van Kim Kardashian: zanger Ray J. Zijn manager heeft laten weten dat de video totaal mislukt is en ze 'm opnieuw moeten schieten. Waarom? Omdat Ray J niet afgebeeld is met zijn geslachtsdeel in Kim Kardashians mond. Ouch.

Kanye West over 'Famous'

De grootmeester zelf snapt de ophef niet zo. Zijn reactie:

"Ik kreeg vooral reacties van mensen die er niet in zitten, en dat wel wilden."
- Kanye West

Okeeeee, Kanye. Bedankt voor je bescheidenheid. En bedankt voor deze videoclip.

Ster advertentie
Ster advertentie