3FM nieuws

Clip 'The Pleasure and the Pain' van Lenny Kravitz exclusief bij 3FM Online

  1. Nieuwschevron right
  2. Clip 'The Pleasure and the Pain' van Lenny Kravitz exclusief bij 3FM Online

Lenny, Lenny, Lenny! Je kunt deze week niet om hem heen en bij 3FM Online mogen we jullie als eerste de clip van 'The Pleasure and the Pain' laten zien. Hij is tof, filmisch en een tikkie NSFW. Kijken dus!

Kijk even over je schouder voor je bovenstaande clip van Lenny Kravitz aanzet, want er zit wat vrouwelijk naakt in. Is dat erg? Welnee, want deze video (die we exclusief bij 3FM Online in première laten gaan) is prachtig. Zoals we van Lenny gewend zijn, is de bijbehorende muziek net zo lekker als de beelden.

'The Pleasure and the Pain'

Liefde gaat niet over rozen en in een relatie heb je zo je ups and downs. Dat is precies waar de plaat en de clip over gaan.

"I'd rather be with you even when we fight
I'll take all you offer
Because it's all the same
The thorn with the flower
The pleasure and the pain"
- Lenny Kravitz - 'The Pleasure and the Pain'

Regie is in handen van Dikayl Rimmasch die eerder al clips voor Beyoncé en Jay Z maakte. In een paar weekjes nam hij met Lenny de video op. Leuk detail is dat er veel geschoten is rondom de villa van de zanger zelf op de Bahama's.

(Foto: Matieu Bitton)

Nog meer Lenny

Je kunt deze week niet om Lenny Kravitz heen. Niet alleen staat hij keihard te shinen op Concert At SEA, ook Michiel besteed de hele week aandacht aan de Amerikaanse superster in zijn specials. Wil je álles over Lenny Kravitz weten? Check die dan!

>> Check de Lenny Kravitz-special van MetMichiel

Ster advertentie
Ster advertentie