3FM nieuws

Green Day geeft update vanuit de studio

  1. Nieuwschevron right
  2. Green Day geeft update vanuit de studio

Het nieuwe album is erg persoonlijk en voyeuristisch, vertelt frontman Billie Joe Armstrong in de opgedoken video-update vanuit de studio.

Green Day zit op dit moment in de studio waar ze bezig zijn met de opnames van hun negende studioalbum. Ze lichten vast een tipje van de sluiter op over het nieuwe materiaal, in een onlangs geposte video. Bekijk de video onder aan dit bericht.

'This is the first time we ever really sung about fucking.'

Frontman Billie Joe Armstrong vertelt in de teaser dat het een heel persoonlijk album is: "I think it's so personal and so voyeuristic. This is the first time we ever really sung about fucking." Bassist Mike Dirnt belooft dat de fans het nieuwe werk geweldig zullen vinden. "The songs are gonna blow their fucking minds"

Eerder vertelde de band al dat ze op het nieuwe album een andere weg zouden inslaan dan de voorgaande twee conceptalbums America Idiot (2004) en 21st Century Breakdown (2009).

Eerdere albums van Green Day

21st Century Breakdown is het meest recente studioalbum van Green Day, maar ze brachten daarna nog wel het live-album Awesome As Fuck (2011) uit. De titel en de releasedatum van het nieuwe album zijn nog niet bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie